Clasificado en:

Xangai després de 5 mesos

  …Un viatge dins de mi mateixa. Quant Xangai m'està canviant i quant estic aprenent d'aquesta estupenda experiència, però el fet que sigui estupenda no vol dir que hagi estat sempre positiva i fàcil sinó que tot en general m'està fent canviar i de manera positiva.

Quant m'estic donant compte que encara em falta molt per arribar a la saviesa, per arribar a ser una persona sempre calma, reflexiva, sabia i que l'entorn no em molesti, em falta em falta però encara no he perdut el meu camí.

Xangai per mi és la ciutat del "depèn". Tot depèn del moment, de la cosa, de la situació, si és de dia o si és de nit, si és blanc o si és negre, si és yin o si és yang.

De vegades em miro al mirall i em demano... com estàs? i la meva resposta és després d'un somriure... depèn.

Quant m'està canviant aquesta ciutat! ara tinc una manera diferent de veure les coses, ni millor ni pitjor, simplement diferent. Estic més llunyana del caos de la ciutat encara que sigui d'aquelles persones que viuen en el centre i que estàn en el caos; estic més llunyana de les coses materialistes encara que com tots estigui interessada a tenir un treball que em permeti arribar tranquil·la a final del mes i em permeti fer projectes futurs.

 Si Xangai fos un color diria que seria: blanc per la nit i negre pel dia.

Si Xangai fos un objete diria que seria: una baldufa en moviment.

Si Xangai fos un animal diría que sería: un drac.

Si Xangai fos un sexe diría que sería: una dona i un home.

Si Xangai no fos Xangai diría que sería: Xangai.

Si Xangai fos un llibre: sería la guia Xangai de la editora Laertes.

Si Xangai fos una persona en concret per mi serien dues, dues persones i amics que m’han permès de conèixer i viure aquesta ciutat d’un altra manera.

 Quan hauré d'explicar sobre la meva experiència aquí a Xangai no diré que he passat per aquesta ciutat sinó que aquesta ciutat ha passat dins meu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

…Un viaje dentro de mi misma. Cuanto Shangai me está cambiando y cuanto estoy aprendiendo de esta estupenda experiencia, pero el hecho de que sea estupenda no quiere decir que haya sido siempre positiva y fácil sino que todo en general me está haciendo cambiar y de manera positiva.

Cuanto me estoy dando cuenta de que aún me falta mucho para llegar a la sabiduría, para llegar a ser una persona siempre calma, reflexiva, sabía y que el entorno no me afecte, me falta me falta pero aún no he perdido el camino.

Shangai para mi es la ciudad del "depende" todo depende del momento, de la cosa, de la situación, si es de día o si es de noche, ni es blanco o si es negro, si es yin o si es yang.

a veces me miro en el espejo y me pregunto... cómo estás? y mi respuesta es después de una sonrisa... depende

Cuanto me está cambiando esta ciudad! ahora tengo una manera diferente de ver las cosas, ni mejor ni peor simplemente diferente. Estoy más lejana del caos de la ciudad aún soy de esas personas que vive en el centro y que está en el caos; estoy más lejana de las cosas materialistas aún como todos estoy interesada a tener un trabajo que me permita llegar tranquila a final del mes y me permita hacer proyectos futuros.

 

Si  Shangai fuese un color diría que sería: blanco por la noche y negro por el día

Si  Shangai fuese un objeto diría que sería: una peonza en continuo movimiento

Si  Shangai fuese un animal diría que sería: un dragón

Si  Shangai fuese un sexo diría que sería: un hombre y una mujer

Si  Shangai no fuese Shangai diría que sería: Shangai

Si Shangai fuese un libro diría que sería: Shangai – guía - de la editora laertes.

Si Shangai fuese una persona en concreto para mi serían dos, dos personas i amigos que me han permitido conocer la ciudad y vivirla de otra manera.

Cuando tendré que contar sobre mi experiencia aquí en Shangai no diré que he pasado por esta ciudad sino que esta ciudad ha pasado dentro de mi.

AdjuntoTamaño
mmm.jpg56.64 KB
Imagen de mMatzeu

Comentarios

Enviar un comentario nuevo

El contenido de este campo se mantiene como privado.
CAPTCHA
La siguiente pregunta es para prevenir el spam automático en los envíos.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.