Clasificado en:

Israel... Guaita que fan a la tele!

El mur que fa la vida impossible a milers de famílies palestines és el protagonista de l’anunci televisiu més popular del moment a Israel. Es pot veure un grup de soldats que patrullen per les immediacions del mur i de sobte els cau alguna cosa a sobre. La companyia de telefonia mòbil Cellcom s’encarregarà de transformar l’ensurt en una autèntica festa... per als israelians, és clar: http://www.youtube.com/watch?v=iROM7rf_r6s

Mentre una bona part dels ciutadans israelians reben la seva dosi d’anestèsia televisiva, les autoritats del país tanquen el Centre de Joves Nidal Community Development Center, situat en el barri cristià de la ciutat vella de Jerusalem. Aquest equipament, essencial per enfortir un teixit social inexistent a la zona i que està rebent suport econòmic i visites de seguiment de l’Agència Catalana de Cooperació, ha estat clausurat perquè les seves activitats suposen una “amenaça per a la seguretat”.

Apropeu-vos a Terra Santa aquestes vacances. Shway, shway... Indispensable dur a sobre un passaport de la UE, i unes ulleres ben fosques per veure-hi bé!
 

Imagen de iDies

Comentarios

Enviar un comentario nuevo

El contenido de este campo se mantiene como privado.
CAPTCHA
La siguiente pregunta es para prevenir el spam automático en los envíos.
Image CAPTCHA
Copy the characters (respecting upper/lower case) from the image.