La febre del píxel

Per fi el tren transsiberià arribà al seu destí: Beijing! Un exèrcit dels xinos amb gorra vermella i càmeres de digitalizació massiva custodien l'entrada de la Ciutat Prohibida. Sabeu què amaga al seu interior?

***

El tren de les sardines

tren sardines

Más madera que es la guerra

 Els ferrocarrils russos ja no funcionen amb carbó i per sort tampoc viuen en temps de guerra, però segueixen empenyent el país amb força ja que constitueixen el mitjà de transport de persones i mercaderies més utilitzat. Moscou té 12 estacions de ferrocarril (вакзал) des d’on surten centenars de trens cada dia que recorren tot el país de nord a sud i d’est a oest.  Són barats, còmodes i funcionen de meravella.

El tren català que va fer les Amèriques

Grans de cafè, rom, sucre, pell de llimona i canyella. Tot barrejat i cap al foc! L'olor penetrant del rom cremat em fa pensar en els lligams entre Cuba i Catalunya. Sempre m’he preguntat si deu ser certa la hipòtesi que Cristòfor Colom era d’origen català...

Clasificado en:

Delicias Turcas

El primer contacto que tuve con Turquía fue de muy pequeño a través de la lectura de un libro que poco tiene de turco: Las Crónicas de Narnia. Ambientado en un mundo helado donde siempre es invierno pero nunca Navidad, en uno de los primeros capítulos aparece una Bruja de las nieves que se gana la confianza de uno de los niños protagonistas mediante una reconfortante merienda de toque oriental.

VerdBlauVermell

L’anomenen l’ÀFRICA NEGRA però de negre en té ben poc. Tan sols el color de la pell lluent dels seus habitants, que sempre contrasta amb el blanc del seu brillant somriure.

Distribuir contenido Suscribirse a Experiencias por el mundo de EduFigg